FOAM CLEANER

Оценка на клиентите: 4,88 / 5.00
4.7/5

Наложен платеж и безплатна доставка

FOAM CLEANER

Революционната течна смола за различни повърхности РЕНОВИРА ВСИЧКО!

Почакайте! Офертата 3 на цената на 1 за 39 лв. с 48-часова доставка и плащане при доставка изтича днес 21/06/2024

Оригинална цена

138 лв.

Оферта 3 х 1 за
69 лв.

ОПИСАНИЕ

Перфектният комплект Това ви помага отново да направите всичко, което изглежда старо и съсипано, хубаво и ново. Лесно за използване средство за възстановяване и полиране.

Защитава и обновява всяка повърхност с един слой, като премахва драскотините и възстановява цвета и блясъка

То също така прави всеки материал водоустойчив и устойчив на атмосферни влияния, като създава защитен слой дори за материали, изложени на външни вляния.

СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА И УПОТРЕБА

Пакетът съдържа:

  • 3 опаковки от 125 ml

След като използвате този продукт върху повърхността, тя ще изглежда като пребоядисана — всъщност течната смола има мигновен ефект и изсъхва в рамките на минути, осигурявайки 100% обновяващ ефект, без да оставя следи.

Подходяща е за пластмасови столове, кожени чанти или обувки, дървени мебели, железни тела, играчки, дивани, стъкло… За всичко!

Дълбоко проникващите полимери възстановяват цвета и блясъка, като същевременно добавят невидим защитен щит срещу вредната влага и UV лъчите.

КАК РАБОТИ

Foamcleaner Тайната е в революционната формула — специална смола с най-съвременни регенеративни микрочастици, които подхранват и регенерират всяка повърхност.

Милиони микроскопични полимери, които проникват дълбоко в повърхността, възстановявайки и
защитавайки я с UV и водоустойчив невидим щит, възстановявайки цвета и формата.

Първо, от съществено значение е да почистите старателно зоната, върху която ще използвате продукта, след което просто го нанесете с включената кърпа и изчакайте няколко минути, докато продуктът се абсорбира, за да видите как повърхността веднага става като чисто нова .

Предлагаме да се възползвате от въвеждащата оферта , която компанията предлага само за българския пазар:

Ограничена оферта 3 на цената на 1

69 лв.

вместо 137 лв.

Наложен платеж и безплатна доставка

ЕДИНСТВЕНАТА РЕГЕНЕРИРАЩА ТЕЧНОСТ, ПРЕПОРЪЧАНА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

С подхранваща смола, която регенерира повърхности.

Перфектна за мебели, елементи за закрепване, пластмаса и кожа.

Подобрена формула, която не разяжда и не разваля повърхностите.

Разработена и тествана от ALDER!

Presentazione-standard1-3-768x576-1.jpg

ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ… Работи!

Да дадете нов живот на предметите във вашия дом сега е изключително лесно — ако площта, която ще се ремонтира, е малка, просто сложете няколко капки RINNOVA PRO с кърпата и разтрийте внимателно. В случай на по-големи повърхности поставете удобната спрей бутилка и я използвайте!

RINNOVA PRO се състои от смола, разтворена във вода и спирт — тя е 100% органична . Благодарение на спирта течната част се изпарява веднага, без да оставя следи и покрива повърхността с тънък слой смола, който подхранва външния слой на вашите предмети и възстановява тяхната дебелина!

RINNOVA PRO работи върху мебели, елементи за закрепване, пластмаса, кожа и още. Тествайте я на градински столове, играчки, кушетки или обувки и спестете време и пари, тъй като няма да е необходимо да купувате нови неща!

Нашите клиенти не може да грешат...

4783 отзива на клиенти

5 звезди

4 звезди

3 звезди

2 звезди

1 звезда

Марта А.
Марта А.
Leggi Tutto
„Този ​​продукт работи прекрасно. Използвах го, за да направя пластмасовите саксии като нови отново. И станаха страхотни! Препоръчвам го!
Марио Г.
Марио Г.
Leggi Tutto
„Купих го, защото ми беше препоръчан от приятел. Използвах го, за да ремонтирам дивана, който имам в задния двор. Докато го държах на открито, малко се обезцвети и съжалявах, тъй като платих за него доста голяма сума. Този продукт наистина е изключителен. Диванът ми отново изглежда като нов."
Гергана М.
Гергана М.
Leggi Tutto
„Държа много на колата си, но кожените й седалки бяха съсипани. Купувала съм много продукти за грижа за кожени седалки, но без резултат. Този е прекрасен. Кожата на седалките ми стана перфектна и го използвах и за таблото. Страхотен"

🚀 ВЪВЕЖДАЩА ОФЕРТА 🚀

Предвид голямото търсене ви препоръчваме да купите, докато все още е наличен.

В НАЛИЧНОСТ
ОСТАВАТ 15/100 БРОЯ

ОФЕРТА С ОГРАНИЧЕНО ВРЕМЕ с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Часа
Минути
Secondi Секунди

КАК ДА ГО ПОРЪЧАТЕ

Поръчайте, като оставите данните си във формуляра по-долу

Операторът ще ви се обади, за да потвърди поръчката и да отговори на всички въпроси

Изпращаме вашата поръчка в рамките на 24 часа с експресен куриер

Ще платите едва при получаване на поръчката у дома

product

Оригинална цена

138 лв.

Оферта 3 х 1 за
69 лв.

Почакайте! Офертата 3 на цената на 1 за 39 лв. с 48-часова доставка и плащане при доставка изтича днес 21/06/2024

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА, ЗА ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКАТА

deliv-icon-copia-3-1-2-1-2.png

Тогава с вас ще се свърже един от нашите консултанти, който ще ви помогне абсолютно безплатно

ЧЗВ

Обикновено куриерите на доставят в рамките на 2-3 дни най-много.

Да, за да бъде безопасно и удобно за вас, ние предлагаме плащане при доставка: можете да платите директно на куриера, при получаване на вашата врата!

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА

Разбира се! Ако все още не сте попълнили формуляра за поръчка и не сте сигурни какво да направите, като го попълните, ще се свържете по телефона с някой от нашите оператори — те ще отговорят на всички въпроси, които имате преди покупката!

В случай че вече сте попълнили формуляра, моля свържете се с нас на нашия имейл адрес.

Copyright 2022:
This site is not a part of the Facebook Website or Facebook Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Discaimer: the results are subjective and may vary from person to person

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на този сайт, се продават в партньорство, следователно ние не сме официален производител или продавач на всички продукти, които можете да намерите на нашия сайт. Ето защо за всяко искане за възстановяване на сумата или други проблеми с продуктите, поръчани през сайта, винаги трябва да се консултирате с официалния продавач. Ние ще бъдем на разположение, за да ви помогнем и подкрепим.
Продуктите се преглеждат за информационни цели: по никакъв начин не могат да бъдат гарантирани определени резултати, шансовете за успех на всеки резултат варират от клиент до клиент.
Този блог не е вестник, тъй като се актуализира без периодичност. Следователно не може да се счита за редакционен продукт в съответствие със закон № 62 от 7.03.2001 г. Някои изображения и рецензии в блога са открити в мрежата. Ако смятате, че могат да нарушат правата ви, моля, уведомете ни и те ще бъдат премахнати незабавно.